Despre noi

Oferta noastra

page2-img1

Ce este sticla colorata de bucatarie oferita de GLASS PRINT?

STICLA PRINTATA sau STICLA IMPRIMATA pentru bucatarii ese o solutie la cheie pentru a proteja peretele in baie sau in bucatarie!
Sticla printata, 6 mm, securizata, canturi slefuite perfect luciose pentru placari. Printul este protejat de un strat foarte rezistent de rasina sintetica pentru o viata mai lunga.
Este igienic, usor de curatat, simplu de aplicat!
Un rand de placi de sticla deasupra blatului, in jurul cazii sau a chiuvetei schimba imediat aspectul incaperii.
Aceste brauri de sticla se pot lipi pe perete direct, pe faianta si pe usile de MDF sau PAL pentru a da un aer de eleganta mobilei din bucatarie.
Aplicarea placii de sticla bucatarie pe perete/mobila este foarte simpla prin folosirea adezivului (silicon transparent) si o banda dubla adeziva pana siliconul se intareste. Vopseaua folosita este UV rezistenta, nu se mucegaeste, nu este sensibila la temperatura sau umezeala.
Termenul de executie este 15 zile lucratoare socotit de la incasarea avansului si primirea dimensiunilor / designului / culoarea RAL sau PANTONE dorita de client. Se livreaza prin curier in toata tara. Pretul serviciului de curierat nu este inclus in pret. Sticla vopsita este un material care este din ce in ce mai utilizat in industria mobilei (garderoba, bucatarii etc) dar si pentru amenajarea si decorarea spatiilor interioare cum ar fi: placarea peretiilor, realizarea de pereti de sticla despartitori, usi de sticla.
Magazinul www.glass-print.ro oferă panouri de sticlă în culori practic nelimitate (RAL, PANTONE, imagini, poze) putand reproduce orice culoare/imagine dorita de client.
Realizăm o sticlă vopsită/printata incredibil de frumoasă și unică prin modelele aplicate, cu un efect atrăgător cu frumusețe translucidă care pune in valoare spatiile in care se monteaza.

Termeni si conditii:

1
Administratorul si utilizatorul siteu-lui

Acest site se adresează clienților persoane juridice active si persoanelor fizice.
Administratorul este firma GLASS PRINT SRL , persoană juridică română, cu sediul în Luna de Sus, Ferma 9, Hala 22 , înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J12/3563/2017, cod unic de înregistrare RO37738040, plătitor de TVA, denumită în continuare Administrator sau Furnizor. Utilizatorii acestui site vor fi denumiți în continuare Utilizatori sau Clienți.
NAVIGARE PE SITE
Accesul, navigarea și comandarea produselor de pe acest site constituie un acord implicit și necondiționat al utilizatorilor, de acceptare în totalitate și de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document.Administratorul site-ului are dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestor termeni și condiții, a structurii și conținutului site-ului, de a întrerupe temporar sau permanent serviciile site-ului, fără notificarea prealabilă a utilizatorilor. Clientii acestui site vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le consulta în orice moment.
PROPRIETATEA INTELECTUALĂ
Întregul conținut al acestui site este proprietatea intelectuală a Administratorului (logo, text, pozele produselor etc.) si nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in nici un fel de cat cu acordul scris al Administratorului. Extragerea de informații în scop comercial fără acordul Administratorului constituie încălcarea drepturilor de proprietate și a termenilor și condițiilor prezentului document.
Administratorul face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, dar există posibilitatea ca informațiile să conțină anumite erori. Imaginile pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele de bază. Pozele din acest magazin virtual incearca sa reproduca cat mai real posibil imaginea produsului, dar totusi ele au un caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini Conținutul acestui site nu reprezintă nicio obligație contractuală.

2
Securitatea datelor personale

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor dumeavoastra este utilizarea lor doar pentru emiterea facturii pentru produselor comandate. Refuzul dvs.de a ne comunica datele de factuare duce la anularea comenzii. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator in scopul livrarii produselor şi sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru orice sesizari sau nemultumiri va rugam sa va adresati Departamentului nostru de Reclamatii la adresa de email: info@glass-print.ro
CONTUL UTILIZATORILOR
Anumite informații și secțiuni ale site-ului necesita crearea unui cont de utilizator. Vă asumați integral responsabilitatea pentru informațiile transmise și pentru orice acțiune realizați prin intermediul contului. Posibilitatea de a crea un cont utilizator este valabila numai persoanelor fizice si persoanelor juridice active. Administratorul are dreptul de a dezactiva sau a nu valida un cont utilizator.

3
Efectuarea comenzilor

CLIENTUL/UTILIZATORUL poate efectua comenzi la telefon, in scris pe email sau fax sau direct de pe site, prin descrierea produselor si/sau modelului dorit mentionand numele modelului. Fiecare comanda va fi confirmata in scris de Furnizor prin formularul de CONFIRMARE COMANDA care va contine termenele de executie si de livrare estimate si va fi urmata de FACTURA PROFORMA. Prin finalizarea/transmiterea comenzii, CLIENTUL consimte ca FURNIZORUL poate sa il contacteze, prin telefon sau posta electronica si COMANDA reprezinta acceptul lui fara obiectii pentru documentul "Termeni si conditii generale de livrare". Neluarea la cunostinta a documentului precizat anterior nu exonereaza de raspundere. ‘’Termeni si conditii generale de livrare" este disponibil pe site, sau la cererea oricarui beneficiar.
Furnizorul poate anula COMANADA in urma unei notificari prealabile adresate CLIENTULUI, fara nici o obligatie ulterioara fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune de interese daca:
- datele transmise de CLIENT sunt incomplete sau inexacte,
- daca CLIENTUL nu isi indeplineste obligatiile lui de plata fata de FURNIZOR in termenul si in conditiile stabilite.
- daca datele de identificare a produsului comandat sunt incomplete (lipsa nr articol, denumire produs, dimensiune, culoare)
CONTRACTUL se considera incheiat intre FURNIZOR si CLIENT in momentul primirii de catre CLIENT de la FURNIZOR, prin intermediul postei electronice CONFIRMAREA COMENZII si FACTURA PROFORMA. O COMANDA neconfirmata de catre FURNIZOR nu are valoarea unui CONTRACT. Clientul prin plata avansului accepta conditiilecontractuale. Notificarea primita de catre CLIENT, imediat dupa efectuarea COMENZII prin intermediul web sitului are rol de informare si nu reprezinta confirmarea COMENZII. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

4
Efectuarea livrarilor, conditii de garantie

Pentru produsele care se executa la comanda sau vor fi personalizate veți primi în scris CONFIRMAREA COMENZII care va contine coditiile de livrare. In cazul produselor executate la comanda termenul de livrare incepe sa curga de la incasarea pretului/avansului de catre FURNIZOR. Produsul poate fi livrat door-to-door prin curier. Produsele care nu pot fi livrate prin curier datorita dimensiunii, sau a greutatii se pot ridica de la sediul FURNIZORULUI. Recepția produselor se va face în prezența delegaților FURNIZORULUI sau a transportatorului. CLIENTUL trebuie să inspecteze produsele la livrare in prezenta transportatorului sau a curierului. Orice sesizare privind produs spart, zgariat, deteriorat trebuie consemnată în acest moment inainte de semnarea procesului verbal de predare-primire, in caz contrar nu sunt luate in considerare. Produsele sunt sub riscul CLIENTULUI din momentul recepției de la livrare. In cazul in care FURNIZORUL nu poate executa PRODUSUL va informa CLIENTUL despre aceasta situatie. FURNIZORUL poate livra CLIENTULUI un produs similar avand acelasi pret, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI. Daca CLIENTUL nu accepta produsul similar FURNIZORUL poate renunta la contract. fara nici o obligatie ulterioara fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune de interese. Răspunderea FURNIZORULUI va fi limitată la despăgubiri în limita prețurilor produselor comandate si incasate.
AMBALARE
Produsele sunt ambalate potrivit pentru transport si ambalajele sunt incluse in pretul ofertat pentru fiecare produs. Totusi pentru produsele mai mari de cat 2,4*0,9 mt ambalarea/transportul va fi tratata caz cu caz in functie de specificul produsului si poate implica costuri suplimentare. Produsele de dimensiuni mari nu pot fi ambalate si pot fi transportate doar cu mijloace de transport speciale pentru sticla.

5
Obiectiuni si conditii de retur

PRODUS PERSONALIZAT
Modelele prezentate aici sunt creatii artistice facute pentru vizulizare si prezentare oferind posibilitatea clientilor nostrii individualizarea produselor alese. Prin individualizarea produselor intelegem urmatoarele:
Adaptarea designului la dimensiunea ceruta de client (modelele prezentate la toate categoriiile de sticla vopsita si imprimat)
Adaptarea designului la dimensiunea si culoarea dorita de client sau executia a variante de culori ESTE INCLUS IN PRET dar executia lor se face doar dupa ce clientul a achitat Factura proforma emisa si banii au intrat in contul Prestatorului. Produsele personalizate nu pot fi returnatae doar datorita problemelor de fabricatie care nu pot fi remediate.
Obiecțiunile privind defectele de fabricatie vizibile se pot transmite în scris FURNIZORULUI în termen de 48 de ore de la preluarea produselor. A nu face aceasta ar putea însemna anularea garanției. În cazul în care produsele sunt considerate ca având defecte de fabricație FURNIZORUL va putea (la opțiunea sa) să înlocuiască bunurile sau să restituie prețul inițial. Nu se acceptă returnarea produselor care sunt executata la comanda CLIENTULUI. Cheltuieli si riscurile de transport cu ocazia returului sau pentru reparații vor fi suportate de CLIENT. FURNIZORUL nu va fi răspunzător pentru orice alte pierderi sau daune ale CLIENTULUI. Va rugam sa va adresati prin email la adresa: info@glass-print.ro
MONTAJ
Firma noastra nu executa montajul produselor, doar in zona Clujului contracost. Preturile includ feroneria in asa fel cum sunt ele descrise la fiecare categorie de produse imparte.
GARANTIE
Fiecare produs este acoperit de garantie privind o eventuala eroare de proiectare, fabricatie sau defecte ascunse. Produsele livrate de catre firma noastra vor fi insotite de un "Declaratie de conformitate / Certificat de garantie". Garantia nu depaseste teritorul national si este conforma normelor si legislatiei in vigoare la momentul emiterii.